Nytt golv och badrum

Idag skiner solen här nere i Lund och dagen startas med en kopp gott och välgörande kaffe. Jag sitter på uteplatsen i min trädgård och tänker på all god hjälp som jag har fått av ett företag här i Lund, som heter Solid Måleri. Nu glömde jag nästan att hälsa er välkomna till bloggen! Välkomna! Jag hoppas att du kommer att få en stunds inspirerande läsning och min förhoppning är även du skall veta att detta eminenta företag gärna hjälper även dig, om det är så att du har planer på att uppgradera ditt hem! När det var dags att lägga nytt golv i entrén samt att helkakla badrummet i min villa i Lund berättade en arbetskamrat om detta företag som hade hjälpt honom. Han var mycket nöjd.   

 

Det finns många företag inom branschen och långt ifrån alla är seriösa. Jag skulle aldrig komma på tanken att anlita svart arbetskraft. Solid Måleri är ett seriöst företag vars kunder gett goda omdömen. Det var därför helt tryggt att välja detta företag. Så till Peter som är min kollega, tack för din rekommendation! Nu har jag fått ett riktigt snyggt och hållbart klinkergolv i hallen och ett snyggt och praktiskt helkaklat badrum i hög kvalitét och hållbarhet.  

  

Det här är ju ett företag som skulle kunna hjälpa många nere i Lund med dess omnejder. Målning, tapetsering, kakel, fasader, sprutmålning av luckor, entreprenad och mycket, mycket mer kan de göra. Med ROT- avdraget blir det inte heller så dyrt. Jag rekommenderar dig verkligen att ringa dit och höra vad de kan göra för dig om du nu går i renoveringstankar. Ha nu en fin dag önskar jag er alla och på återseende i bloggen!