Mycket nöjd med bdrumsrenoveringen

Vad trevligt att ni ville ta er tid att läsa i min blogg som idag kommer att handla om badrumsrenoveringen i mitt radhus. Renoveringen av badrummet blev så bra och fackmannamässigt utfört så jag kunde inte låta bli att berätta om det här företaget, som har gjort den här renoveringen!  

  

För tre år sedan blev köpte jag mitt radhus ute i Järfälla. Ett radhus med möjligheter, eller sagt rent ut, en bostad i behov av renovering! Det hade talats en del här i grannskapet om ett mycket kompetent företag som heter SM Bad och Bygg i Västerort AB. Och jag kan verkligen skriva under på att det är som mina grannar sagt till mig, ett mycket bra företag. Det här företaget sysslar med badrumsrenoveringar i Järfälla och i Spånga med omnejder. De har totalentreprenad inom våtrum och fuktskador och på grund av att de är så bra vågar jag påstå att detta är ett företag som väldigt många skulle kunna ha nytta av att anlita. 

  

Det är mycket man kan renovera själv om man är lite händig! Badrum måste man ändå lämna till proffsen! Regelverken gällande våtrum är i ständig förändring och försäkringbolagens regler likaså. Även ventilationen är A och O för att undvika problem med fuktskador. Skador som kan bli både omfattande och riktigt dyra. Mitt nya badrum blev verkligen som jag hade önskat. Det bästa är att jag efter avslutat arbete fick en fullständig återrapportering, denna återrapportering ges för övrigt till alla inblandade parter, till exempel försäkringsbolaget. Riktigt seriöst! SM Bad och Bygg i Västerort samarbetade med bland annat målare och elektriker när badrummet renoverades. Det är detta som är totalentreprenaden! De är certifierade via Byggkeramikrådet/ BKR. Jag kan verkligen rekommendera er att anlita detta företag. 

Du gillar kanske också...